Ürünlerimiz

PSA Yapıştırıcılar

TriMelt PSA hotmeltleri, sentetik kauçuk, akrilik veya silikon polimerlerin bir karışımından oluşan basınca duyarlı yapıştırıcılardır.

TriMelt PSA hotmeltleri, içlerindeki yapışkanlığı artırıcı maddeler ve stabilizatörler sayesinde plastik, kağıt, karton, kumaş, deri, metal, cam, ahşap gibi bir çok malzemenin yapıştırıldığı geniş bir uygulama yelpazesi içinde kullanılabilirler. Montaj, etiketleme, gıda ambalajı, kitap ciltleme, mobilya, kutu kapama, ambalajlama, zarf yapımı ve ayakkabı üretimi gibi endüstrilerde yaygın olarak kullanılırlar. Yüksek Mukavemetli Basınca Duyarlı Yapışkanlar (HMPSA'lar), genellikle basınca duyarlı bant ve etiketlerin üretiminde yaygın olarak kullanılır. Basınca duyarlı yapışkanlar, montaj işlemlerinde kullanmak için idealdir. PSA uygulaması karmaşık ekipman gerektirmez ve kolayca otomasyonla gerçekleştirilebilir.

Özellikleri:  Kauçuk Tabanlı Basınca Duyarlı Yapışkan (PSA - Pressure Sensitive Adhesive) belli bir sıcaklıkta eritilerek kullanılan bir yapıştırıcıdır. Kullanım alanlarındaki ilgili malzemelerde mükemmel bir yapıştırmanın yanı sıra boşluk doldurma koşulları da sağlar. Mobilya sektöründe, yatak imalatında farklı yoğunluklardaki keçelerin ve süngerlerin birbirine yapıştırılması amacıyla kullanılır.

Ürün Adı Baz Renk Yumuşama Noktası Viskozite 200°C Kap/Merdane Sıcaklığı Özellik
 TM 8700 Rubber  Sarı yastık  97°C ± 3 1.800 ± 300 (160°C)  130-160°C Kısa/orta açık süre
TM 8710  Rubber  Şeffaf Kristal Yastık  97°C ± 3 1.800 ± 300 (160°C) 130-160°C Kısa/orta açık süre
Paylaş